Posts

Er worden posts getoond met het label instagram nederland bellen nederland instagram instagram nummer instagram bellen nederland instagram helpdesk bellen

Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschieden...

Hoe u uw Instagram-accountnaam kunt wijzigen

Je hebt een gebruikersnaam en een weergavenaam op Instagram. Wanneer anderen naar je berichten of profiel kijken, zien ze je weergavenaam, waarmee je inlogt. Je kunt je Instagram-gebruikersnaam en weergavenaam op elk moment wijzigen. Met de mobiele Instagram-app kun je je weergavenaam of gebruikersnaam als volgt bijwerken: Tik op je profielafbeelding in de rechterbenedenhoek van de Instagram-app. Tik op Profiel bewerken op de profielpagina die wordt weergegeven. Druk in het scherm Profiel bewerken op de velden Naam of Gebruikersnaam om respectievelijk uw weergavenaam of gebruikersnaam te wijzigen. Als u klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen, drukt u op het blauwe vinkje in de rechterbovenhoek van het scherm om ze op te slaan. Als uw Instagram-account is gekoppeld aan uw Facebook-account, leidt het wijzigen van de naam u naar de Facebook-site om de nodige wijzigingen aan te brengen. Nadat je een nieuwe gebruikersnaam hebt ingevoerd, moet je op Gereed tikken op iPadOS (en waarsch...