Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Geen toegang tot Google Play? Probeer deze praktische adviezen

Je krijgt te maken met bugs zolang je technologie gebruikt. Apps die niet goed werken, zullen altijd blijven bestaan, waardoor u deze moet oplossen. Google Play is op dezelfde manier. Het zal uiteindelijk een foutmelding weergeven waarin staat dat u geen verbinding kunt maken. Zelfs als u weet dat uw internet onberispelijk is, is er niets veranderd.


Een verbinding met Google Play herstellen


U kunt verschillende strategieën proberen om opnieuw toegang te krijgen tot Google Play. Hopelijk hoeft u niet veel problemen op te lossen en wordt alles snel weer normaal.


Schakel de VPN uit


De impact van een VPN op de functionaliteit van een app is niet ongebruikelijk. Probeer het te pauzeren als u er een gebruikt om te zien of de foutwaarschuwing verdwijnt. Het niet kunnen updaten van uw apps is een andere manier waarop een VPN invloed kan hebben op Google Play. Wanneer u op het tabblad updates klikt, verschijnt er een fout. U kunt die updates eindelijk verkrijgen door deze uit te schakelen.


Verwijder de cache en gegevens


Het wissen van de cache en gegevens is een oplossing die kan worden gebruikt om Google Play weer te laten werken. Navigeer naar de:


  • Instellingen
  • Apps en meldingen
  • Alle x apps bekijken
  • Google Play-winkel
  • Opslag en cache
  • Cache wissen


Alles wordt hierdoor gereset, maar je hebt echt een nieuw begin nodig. U kunt echter altijd uw telefoon resetten als u absoluut opnieuw wilt beginnen. Aangezien alles op uw telefoon wordt gewist, maakt u een back-up van alle cruciale documenten.


Is het probleem met uw Google-account?


U hebt waarschijnlijk het advies gehoord dat veel problemen kunnen worden opgelost door uw computer opnieuw op te starten. Waarom probeert u niet hetzelfde met het Google-account waarvan u denkt dat het het probleem is? Ga op je smartphone naar Instellingen en vervolgens Accounts om je Google-account te verwijderen. U zou de knop Account verwijderen moeten zien wanneer u op het Google-account tikt dat u momenteel gebruikt.


Volg dezelfde procedures om uw Google-account toe te voegen, maar in plaats van Account toevoegen te selecteren, schuift u helemaal naar de onderkant van de lijst met uw gekoppelde Google-accounts.


Laatste reflecties


Als Google de oorzaak van het probleem is, is wachten de enige optie. Bedrijven hebben soms te maken met serverproblemen, waardoor klanten moeten wachten. Als u nog steeds problemen ondervindt, bezoek dan onze website of Bellen Google Nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden