Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Hoe de modus voor weinig licht in Google Duo op Android in te schakelen

Je moet zichtbaar zijn tijdens elk videogesprek; anders zou je communiceren via spraak of tekst. Video heeft het voordeel dat je zowel de reacties van anderen als die van jezelf kunt zien.


Er zijn verschillende componenten om ervoor te zorgen dat uw videofeed van hoge kwaliteit is. Eerst en vooral heb je een goede camera nodig; met een slechte camera, wat je ook doet, je krijgt een beeld van slechte kwaliteit. Je hebt ook een goede internetverbinding nodig; als u gegevens niet snel genoeg kunt overbrengen, hoe goed de beeldkwaliteit u ook lijkt, de ontvanger zal het nooit op die manier zien. Vervolgens is een goede framing vereist; als je jezelf en de camera niet correct positioneert, krijg je een slechte hoek die niemand zal waarderen. Ten slotte, en gerelateerd aan framing, heb je goede verlichting nodig; zonder dat kunnen mensen je niet duidelijk zien.


Verlichting is van cruciaal belang voor het produceren van afbeeldingen van hoge kwaliteit. Als er een fel licht achter je is, word je gesilhouetteerd; als er een fel licht voor je is, ziet je gezicht er vervaagd uit. Het is van cruciaal belang om zoveel mogelijk natuurlijk licht te gebruiken, bij voorkeur direct voor u. Als het licht niet helder genoeg is voor je Google Duo-gesprekken, kun je de functie 'Low-light' inschakelen, waardoor je video zelfs in iets donkere omgevingen met weinig licht zichtbaar is. U moet naar de instellingen van de app gaan om de functie in te schakelen. U kunt dit doen door op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek te tikken en vervolgens 'Instellingen' te selecteren.


Tik vervolgens op 'Oproepinstellingen' om het juiste menu te openen.


Verplaats ten slotte de schuifregelaar "Low-light-modus" naar de positie "Aan".


Deze handleiding over het inschakelen van Google Duo's "Low-light"-modus zou je moeten helpen om de best mogelijke beeldkwaliteit te bereiken in een slecht verlichte omgeving.


Mocht je ooit problemen hebben met Google, bezoek dan onze website of Google NL Bellen.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden