Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Hoe e-mails bijvoegen in Gmail || Gmail Bellen Nederland

Hoewel de webmailversie van Gmail deze mogelijkheid niet mogelijk maakt, is Gmail as a service perfect in staat om meerdere e-mails tegelijk door te sturen.


Berichten één voor één verzenden.


Elk bericht afzonderlijk verzenden is de snelste manier om snel meerdere berichten door te sturen. Als u een beperkt aantal berichten moet verzenden, werkt deze strategie goed. Open elk bericht, verzend het en ga verder.


Een extensie of add-on installeren


Hoewel add-ons worden ondersteund door de Gmail-webclient, is het ecosysteem klein. U kunt wel of niet een bepaalde software of service vinden die aan uw eisen voldoet.


De Chrome-webwinkel biedt echter wel op Chrome gebaseerde extensies die van invloed zijn op het functioneren van Gmail. Als een Gmail-add-on niet beschikbaar is, kunt u mogelijk een Chrome-extensie vinden die aan uw behoeften voldoet. Multi Email Forward voor Gmail en Multi Forward voor Gmail zijn twee populaire opties. Deze extensies zijn het werk van verschillende organisaties, ondanks het feit dat ze vergelijkbare namen hebben en vergelijkbare functies uitoefenen.


Als u een Chrome-extensie installeert, kunt u alleen Chrome en Vivaldi gebruiken, dit zijn browsers die de Chromium-engine gebruiken en op Chrome gebaseerde extensies ondersteunen. Op Chrome gebaseerde extensies kunnen niet op Safari of Edge worden geïnstalleerd totdat Edge klaar is met het overschakelen van de engine naar Chromium.


Een desktop-e-mailclient gebruiken


Gmail-accounts kunnen native worden verbonden door Microsoft Outlook. U kunt met Outlook eenvoudig een of meerdere e-mailberichten doorsturen, net als bij e-mails van elke andere provider. Gmail wordt ook standaard ondersteund door de ingebouwde e-mailclient van Windows 10, Windows Mail.


Andere e-mailclients ondersteunen Gmail als IMAP-toegang is ingeschakeld, vooral degenen die geen kant-en-klare Gmail-ondersteuning hebben.


EML-bestanden downloaden


Een andere benadering vereist het downloaden van elke e-mail die u rechtstreeks vanuit de Gmail-webapp wilt doorsturen. Maak een nieuw bericht en neem daarna de gedownloade berichten op in een enkele uitgaande e-mail.


Er zijn twee stappen om e-mails te downloaden van de Gmail-webinterface. Sla de e-mail in eerste instantie op uw pc op (open het bericht, klik op het menu met drie stippen, selecteer Origineel weergeven en kies vervolgens Origineel downloaden). Maak vervolgens een nieuwe e-mail en voeg de gedownloade berichten eraan toe. Hoewel deze methode geen echt doorsturen is, is het resultaat hetzelfde.


Als er nog steeds een probleem is, Gmail Nederland Bellen en bezoek onze website...


Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden