Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Hoe u uw getagde Instagram foto's kunt verbergen

Dit artikel laat je zien hoe je je getagde Instagram-foto's kunt verbergen. Het onderzoekt hoe u getagde foto's op individuele basis kunt verbergen en hoe u kunt voorkomen dat mensen u automatisch in foto's taggen.


Hoe een tagging-afbeelding te verbergen


Als je bent getagd in een foto op Instagram en niet wilt worden opgenomen, kun je jezelf detaggen. Dit is wat je moet doen.


  • Klik op Instagram op het profielpictogram.
  • Selecteer Gelabelde foto's.
  • Tik op de afbeelding waarvan u de tag wilt verwijderen.
  • Tik op de afbeelding en tik vervolgens op uw naam die op de afbeelding wordt weergegeven.
  • Selecteer Mij uit bericht verwijderen.
  • De afbeelding wordt losgekoppeld van uw account.


Meerdere getagde foto's verbergen


Als je jezelf wilt losmaken van een groot aantal foto's, dan kan dat op een andere manier dan hierboven beschreven. Hier leest u hoe u meerdere getagde foto's tegelijkertijd kunt verbergen.


  1. Selecteer uw profielfoto.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Privacy.
  4. Selecteer Berichten.
  5. Selecteer Tags handmatig goedkeuren.
  6. Klik op de knop Bewerken naast Getagde berichten.
  7. Tik op elke foto om de tag te verbergen of te verwijderen.
  8. Selecteer Verbergen of Verwijderen. Verbergen verwijdert de afbeelding uit uw profiel, maar verwijdert u niet uit de afbeelding, terwijl Verbergen beide doet.


Veranderen wie je mag taggen in Instagram-foto's


Het is mogelijk om te wijzigen wie je in foto's op Instagram kan taggen met een vergelijkbare methode als hierboven beschreven. Hier is hoe het te doen.


  • Tik op je profielfoto op Instagram.
  • Selecteer Instellingen.
  • Selecteer Privacy.
  • Selecteer Berichten.
  • Wijzig onder Tags toestaan ​​van wie u kan taggen. Je hebt de mogelijkheid om iedereen toe te staan ​​je te taggen, alleen mensen die je volgt of niemand.


Een afbeelding onthullen


Als u van gedachten verandert over het verbergen van een afbeelding, volgt u deze stappen om deze terug te zetten in uw profiel.


  1. Zoek nogmaals de afbeelding die u op uw profiel wilt weergeven.
  2. Selecteer Berichtopties.
  3. Om het te herstellen, tikt u op Weergeven in mijn profiel.


Wie heeft toegang tot de foto's waarin ik ben getagd?


Iedereen die je profiel bekijkt, kan ook de foto's bekijken die zijn getagd door op het pictogram Tagged Photos te tikken. De enige manier om dit te beperken, is door uw profiel privé te maken, zodat alleen mensen die u handmatig accepteert om u te volgen het kunnen zien, of om foto's van uzelf te verbergen of te verwijderen.


Als u iemand toestaat u te taggen, kan dit ertoe leiden dat u in afbeeldingen wordt getagd door mensen die u niet kent, zoals spamaccounts die reclame maken voor een product. Sommige mensen hebben de faciliteit zelfs gebruikt om beledigend of intimiderend te zijn. Daarom is het van cruciaal belang om te beperken wie u in afbeeldingen kan taggen en om uw instellingen regelmatig te controleren.


Als je nog steeds problemen hebt, bezoek dan onze website of Bellen Instagram Nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden