Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Een live Instagram-video beginnen

Wanneer je je eigen livestream op Instagram wilt starten, vind je de functie verborgen in het cameratabblad van de Stories-functie. In augustus 2016 veranderde Instagram Stories de manier waarop mensen Instagram gebruikten. Eind 2016 was Stories uitgebreid met een functie voor live videostreaming, waardoor gebruikers in realtime met volgers kunnen communiceren.


Instagram Live Streaming-instructies


Het starten van een live videostream is vergelijkbaar met het voorbereiden van het posten van een verhaal. Hier is hoe het is gedaan:


Tik op je profielballon (deze staat boven Je Verhaal, links van je Verhalen-feed). U kunt ook ergens in de app naar rechts vegen om het cameratabblad Verhalen te openen.


Het cameratabblad is standaard ingesteld op Normaal, zoals te zien is aan de onderkant van het scherm onder de opnameknop. Veeg naar rechts of tik op LIVE om over te schakelen naar een live videostream.


Tik op het tandwielpictogram in de linkerbovenhoek van het Live-scherm om toegang te krijgen tot de opties voor het delen van uw live feed.


Verberg uw live video voor specifieke gebruikers en laat specifieke gebruikers reageren op uw live video via direct message.


Als je klaar bent, tik je op de pijl-terug naast Verhaal om terug te keren naar het Live-scherm.


Tik op Live gaan als je klaar bent om live te gaan. Hiermee wordt de live-uitzending van je video gestart en kunnen je volgers deze zien.


Tik op Einde om de uitzending te beëindigen. Het totale aantal kijkers lijkt je te laten weten hoeveel mensen je live video hebben bekeken.


Sla de sessie op in je filmrol of deel deze in je verhaal door op Opslaan te tikken.



Instagram Live Rooms



Instagram heeft nu Live Rooms, waarmee je met maximaal drie andere mensen live kunt gaan. Selecteer Live onderaan het Instagram-camerascherm en tik vervolgens op het pictogram Kamers (de twee silhouetten) om gasten uit te nodigen. U ziet een lijst met andere live gebruikers, maar u kunt ook zoeken naar gebruikers om uit te nodigen.


Betrek je kijkers


Wanneer je een Instagram-livevideo start, kun je meldingen naar je volgers sturen om ze aan te moedigen om te kijken. Als ze dat doen, verschijnen er een paar dingen op het scherm:


Aantal kijkers: Dit verschijnt naast het oogpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

Kijkers kunnen live reacties op je video achterlaten via het reactieveld onder aan het scherm.

Vind-ik-leuks: in de rechterbenedenhoek van het scherm verschijnt een hartknop, waarop kijkers kunnen tikken om hun goedkeuring van je livevideo te uiten. Zoals kijkers het leuk vinden, wordt er in realtime een hartanimatie afgespeeld.


Een opmerking vastzetten of opmerkingen uitschakelen


Je kunt niet alleen rechtstreeks met je kijkers praten via de video, maar ook reacties op je video achterlaten en reacties op het scherm vastzetten, zodat ze zichtbaar blijven voor je kijkers. Als je livevideo is gericht op een specifiek onderwerp of een specifieke vraag, is dit een handige functie.


Als u een opmerking wilt vastzetten, voert u er een in het opmerkingenveld in, publiceert u deze en tikt u op de gepubliceerde opmerking. Onder aan het scherm verschijnt een menu met de optie Pincommentaar.


U kunt ook opmerkingen uitschakelen zodat niemand een opmerking kan achterlaten. Schakel het plaatsen van opmerkingen uit door op de drie stippen in de rechterbenedenhoek van het scherm te tikken.


Beëindig je video als je klaar bent


Je hebt een uur om live uit te zenden. De hoeveelheid data die tijdens een live video-uitzending wordt gebruikt, is afhankelijk van de lengte van de show en de signaalsterkte. Als je je zorgen maakt over gegevensverlies, maak dan verbinding met wifi voordat je begint met opnemen.


Hoe te bepalen of andere gebruikers wel of niet live uitzenden?


Kijk naar de bubbels in je verhalenfeed om te zien of iemand Instagram Live gebruikt. Pink Live-badges worden direct onder de bellen weergegeven van vrienden die Instagram Live gebruiken. Tik op de juiste bubbel om een ​​live feed te bekijken.


Als je nog steeds problemen hebt, bezoek dan onze website of Instagram Bellen Nederland.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden