Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Hoe Permanent Een Facebook Account Te Verwijderen

Er zijn tal van redenen om een ​​Facebook-account te deactiveren. Misschien wilt u rustig en de wereld van sociale media-verslaving vermijden, of het kan zijn dat de veiligheid van uw Facebook-account is aangetast. En als je die belangrijke keuze al hebt gemaakt, ben je ongetwijfeld op zoek naar manieren om je Facebook-account permanent te wissen.


Hoe permanent een Facebook-account te verwijderen (precieze stappen)

  • Selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek;
  • Selecteer Uw Facebook-informatie in de lijst met opties aan de linkerkant;
  • Kies Deactiveren en verwijderen en klik erop.
  • Selecteer het keuzerondje naast Account permanent verwijderen en klik vervolgens op Doorgaan naar account verwijderen.

Misschien wilt u goed nadenken over een aantal aanvullende factoren voordat u besluit uw Facebook-account te verwijderen. Ook als je alleen je Facebook-account wilt deactiveren, is het essentieel dat je goed nadenkt voordat je een keuze maakt.


U kunt Social Fever eens proberen als u uw verslaving aan sociale media wilt overwinnen. U kunt deze software gebruiken om uw activiteiten op sociale media en gadgets te volgen. Het moedigt je zelfs aan om hobby's na te streven die je van je gadget afhouden. Daarnaast zijn er veiligheidsmaatregelen die je waarschuwen om je toestel neer te leggen. Op uw Android-apparaat kunt u een tijdslimiet instellen voor de Facebook-app. Het zal u eraan herinneren wanneer de tijdsbeperking is verstreken, waardoor u betere levensdoelen kunt stellen. De app is een geweldige manier om effectief bij te houden hoeveel tijd aan elke app en in het algemeen aan de telefoon wordt besteed. Haal het meteen uit de Google Play Store. Klik op de Google Play Store-knop om deze meteen te downloaden. Bovendien werkt het met het meest recente besturingssysteem.


Een Facebook-account permanent verwijderen (uitgebreide stappen)


Selecteer in de rechterbovenhoek het vervolgkeuzemenu.


Zodra je bent ingelogd op Facebook, ga je naar de rechterbovenhoek en selecteer je het vervolgkeuzemenu.


Klik op de knop Instellingen.


Selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu na het selecteren van de vervolgkeuzelijst, die zich direct boven de optie Afmelden bevindt.


Selecteer aan de linkerkant Uw Facebook-gegevens.


Zoek en klik op de link Uw Facebook-informatie in de linkerkolom.


Klik op Deactiveren en verwijderen om te beginnen.


Selecteer de laatste optie, "Deactiveren en verwijderen", door te klikken. Als u met uw muis over de volledige optie beweegt, wordt deze gemarkeerd voor uw selectie. Als dat niet het geval is, kiest u Bekijken.


Selecteer de optie om account permanent te verwijderen (keuzerondje)


Je hebt nu twee keuzes met keuzerondjes aan de linkerkant ervan. Selecteer het keuzerondje met de tekst Account permanent verwijderen en vink het aan.


de knop Doorgaan naar account verwijderen

Ik ben klaar nu! Om uw account te verwijderen, klikt u op de knop Doorgaan.


Opmerking: als u een Facebook-account alleen wilt deactiveren, in plaats van het permanent te verwijderen, selecteert u het keuzerondje Account deactiveren in plaats van de optie Account permanent verwijderen. Daarna kunt u doorgaan met het deactiveren van uw account.


Hoe elk stukje gegevens van Facebook te downloaden


Voordat u leert hoe u uw Facebook-account permanent kunt verwijderen, moet u al uw Facebook-gegevens downloaden. Als u deze instructies opvolgt, blijven uw gegevens veilig, zelfs nadat uw Facebook-account volledig is gedeactiveerd.


  • Selecteer de optie Instellingen in het vervolgkeuzemenu.
  • Selecteer "Uw Facebook-informatie" in de linkerkolom.
  • Selecteer Bekijken in het vervolgkeuzemenu naast Uw gegevens downloaden.
  • Schakel de selectievakjes voor gegevenscategorieën in op de pagina Uw gegevens downloaden. U kunt zelfs de kwaliteit, het formaat en het datumbereik van de gegevens selecteren.
  • Nadat u klaar bent met het kiezen van de gegevens, selecteert u Bestand maken.


Als je nog steeds problemen hebt met het deactiveren of verwijderen van je account, is het raadzaam om contact op te nemen met de officiële website of het klantenserviceteam van Facebook Bellen Nederland.


Hoeveel verlies je?

Nu u weet hoe u een Facebook-account kunt deactiveren en verwijderen, kunt u zien wat er gevaar loopt.


Wanneer uw Facebook-account is gedeactiveerd


U kunt uw Facebook-account altijd opnieuw activeren nadat u deze heeft gedeactiveerd. Niemand kan uw tijdlijn bekijken of zelfs maar naar u zoeken terwijl uw Facebook-account inactief is. Ze kunnen echter nog steeds de sms'jes bekijken die je ze hebt gestuurd.


Je naam zal nog steeds verschijnen op de vriendenlijsten van je vrienden, en als je lid bent van een groep, kunnen de groepsbeheerders je berichten en opmerkingen zien. Bovendien kun je de messenger nog steeds gebruiken om met anderen te chatten.


Wanneer moet u uw Facebook-account permanent verwijderen?


Als je je Facebook-account wilt laten vernietigen en je later binnen 30 dagen van gedachten verandert, kun je het niet opnieuw activeren. Uw volledige gegevensset wordt na 90 dagen gewist, waarna niemand die Facebook gebruikt er toegang toe heeft.


Facebook zou na 90 dagen een kopie van uw gegevens blijven bewaren in overeenstemming met zijn gegevensbeleid. In het geval van een softwarestoring, natuurramp of ander soort gegevensverlies, worden deze gegevens onderhouden zodat ze kunnen worden hersteld.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden