Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Hoe u Facebook kunt stoppen met crappen en het probleem oplossen?

Dit bericht leidt je door verschillende strategieën om te voorkomen dat Facebook crasht en pauzeert op je pc, tablet of smartphone. We zullen ook wat advies geven over hoe u kunt voorkomen dat de app in de toekomst stopt en weer uitvalt.


Waarom is Facebook altijd gecrasht?


Het feit dat apps en services zoveel meer doen, maakt ze simpelweg geavanceerder. Daarom zijn er meer oorzaken waardoor het programma vastloopt, waaronder de volgende:


  • een gebrek aan beschikbare ruimte op een telefoon, tablet of computer
  • Facebook-service werkt niet goed of heeft andere problemen vanwege een verouderd besturingssysteem of een verouderde app
  • een onvoldoende mobiele of Wi-Fi-verbinding


Hoe te voorkomen dat Facebook vastloopt en crasht


Er zijn enkele beproefde technische trucs die kunnen voorkomen dat de Facebook-app crasht, vastloopt of afsluit. Aangezien deze antwoorden zijn gerangschikt van de eenvoudigste en snelste tot meer complexe en tijdrovende, is het raadzaam ze in de onderstaande volgorde in te vullen.


  1. Kijk of Facebook niet beschikbaar is. De Facebook-app kan vastlopen of instorten vanwege problemen die Facebook zelf heeft.
  2. Facebook-app-update. De Facebook-app moet actueel worden gehouden. Uw platform bepaalt hoe de app wordt bijgewerkt: Update Facebook op uw iPhone, Android-apparaat of Windows-computer (Update Facebook op Windows).
  3. Verkrijg een update van het besturingssysteem. Afhankelijk van het platform dat u gebruikt, kunt u als volgt uw besturingssysteem bijwerken: Android (het Android-besturingssysteem bijwerken), Windows (het Windows-besturingssysteem bijwerken) of iOS (iOS bijwerken op een iPhone).
  4. Maak wat ruimte vrij op je gadget. Afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt - iPhone (ruimte vrijmaken op een iPhone), Android (ruimte vrijmaken op een Android-smartphone) of Windows - moet u ruimte vrijmaken op uw apparaat (ruimte vrijmaken op een Windows pc).
  5. Start de Facebook-app opnieuw nadat u deze hebt gesloten. Het heropenen van de Facebook-app zal de prestaties verbeteren en veel van de gegevens bijwerken. Zorg ervoor dat u de app correct afsluit. Uw platform bepaalt hoe u een app correct afsluit: Android of iPhone (sluit een app correct op een iPhone) (Sluit een app correct op een Android-apparaat).
  6. Herstart de computer. Veel problemen die u op geen enkele andere manier zou kunnen oplossen, kunnen worden opgelost met een eenvoudige herstart. Afhankelijk van uw platform, uw apparaat opnieuw opstarten: Start uw Windows-computer, iOS-apparaat of Android-apparaat opnieuw op (Start uw Android-apparaat opnieuw op).
  7. Verander naar mobiel. Het is mogelijk dat je wifi-signaal slecht is, wat kan leiden tot app-storingen en storingen.
  8. Gebruik nu alleen wifi. Het is mogelijk dat de storing van Facebook wordt veroorzaakt door de slechte mobiele netwerkverbinding van uw mobiele apparaat. Open de Facebook-app opnieuw nadat u uw iPhone of Android-apparaat met wifi hebt verbonden.
  9. Deactiveer uw VPN. Waarschijnlijk ondervindt de Facebook-app verbindingsproblemen met je VPN-abonnement.
  10. Schakel 5G uit. Het is mogelijk dat het 5G-signaal waarmee uw smartphone of tablet verbinding maakt overvol is of problemen heeft om een ​​sterke verbinding in stand te houden.
  11. Schakel de Low Data-modus op uw iPhone uit. De mogelijkheid van de Facebook-app om verbinding te maken met de Facebook-servers wordt mogelijk belemmerd door deze instelling, wat ertoe kan leiden dat de app vastloopt en crasht.
  12. Verwijder de cache voor de Facebook-app. Deze snelle procedure kan problemen met vastlopen of crashen oplossen en de snelheid van de Facebook-app verbeteren.
  13. Wis de cache op uw apparaat. Afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt (Windows (verwijder de cache op een Windows-pc), iOS (verwijder de cache op iOS) of Android, kunt u de cache verwijderen (verwijder de cache op een Android-apparaat).
  14. Reset netwerkconfiguraties. Het is af en toe mogelijk om wijdverbreide problemen met de internetverbinding in tal van apps en websites op te lossen door de netwerkinstellingen op uw apparaat te wissen.
  15. Gebruik een webbrowser om toegang te krijgen tot Facebook. U kunt Facebook altijd bezoeken via de officiële website in een webbrowser op uw apparaat als de Facebook-app u nog steeds problemen geeft. De Facebook-website is een goed alternatief op smartphones, tablets en pc omdat deze op verschillende schermformaten kan werken.
Als je nog problemen hebt, bezoek dan onze website van Facebook Bellen Nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden