Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Mobiele applicaties krijgen die niet op Google Play staan

Alles kan op een mobiel apparaat, van het bekijken van je favoriete nieuwe OTT-serie tot het doen van online boodschappen doen. En voor het grootste deel kunnen Android-gebruikers alleen de mobiele apps krijgen die ze willen via de Google Play Store.


Hoewel het downloaden en installeren van een app via de Google Play Store heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk is, wordt het sideloaden van programma's via internet steeds populairder. Sideloading is het proces waarbij een mobiel programma wordt geïnstalleerd via het APK-bestand in plaats van via de Google Play Store.


Welke voordelen bieden sideloading-apps?


Hoewel veel mensen beweren dat alleen het downloaden en installeren van apps uit de Play Store veiliger is, is dat niet altijd het geval. Dit is te wijten aan het besluit van de Google Play Store om veel applicaties te weigeren die niet voldoen aan de eigen Algemene voorwaarden, maar het betekent niet dat deze mobiele applicaties onveilig zijn om te gebruiken.


De Amazon App Store, Dunzo MO, Dream11 en andere bekende apps zijn bijvoorbeeld niet toegankelijk om te downloaden in de Google Play Store. Omdat ze de Algemene voorwaarden schenden, heeft Google deze toepassingen verboden.

In dezelfde geest verbiedt Google een aantal gok-apps waarmee gebruikers echt geld kunnen inzetten. In werkelijkheid concentreert Google Play zich op mobiele applicaties waar in-app-aankopen worden gedaan via de Google Play Store, in welk geval de techgigant een aanzienlijk deel van elke verwerkte transactie behoudt.


Een andere reden waarom veel applicaties de Play Store doelbewust vermijden, is hierdoor. Het meest prominente voorbeeld is Fortnite, dat ervoor koos om uit de Play Store te blijven om te voorkomen dat het zijn gebruikersgeld onnodig met Google moest delen.


Hoe kunt u mobiele applicaties krijgen zonder de Google Play Store te gebruiken?


Zonder Google Play te gebruiken, is het vrij eenvoudig om mobiele apps te verkrijgen, hoewel deze aanpak niet erg populair is. U kunt de onderstaande stappen gebruiken om mobiele apps te downloaden zonder de Google Play Store te gebruiken.


  • Open de app Instellingen op uw telefoon.
  • Voer de instellingen in voor Biometrie en Beveiliging.
  • Er moet op "Install Unknown Apps" worden geklikt.
  • Selecteer het programma waarmee u het APK-bestand wilt downloaden door erop te tikken (bijvoorbeeld Google Chrome of Firefox).
  • Ga naar internet en download het gewenste APK-bestand.
  • Open het APK-bestand om het programma te installeren.


Er zijn een paar veilige locaties waar u APK-bestanden kunt vinden. Een manier is om rechtstreeks naar de website van de app die u wilt downloaden te gaan. U kunt ervoor kiezen om het APK-bestand voor de mobiele app te downloaden en in te stellen.


Het vinden van een betrouwbare website die tal van APK-bestanden biedt die al dan niet beschikbaar zijn op Google Play, is een andere optie. Deze websites bevatten APKPure en APKMirror, om er maar een paar te noemen. U kunt een verscheidenheid aan mobiele apps downloaden van beide websites met volledige beveiliging.


Ik hoop oprecht dat deze informatie nuttig was en voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of Google Nederland Bellen....

Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden