Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Uw Gmail-account gebruiken om bulk-e-mails te verzenden met Google Spreadsheets

U kunt e-mails sturen naar alle of een deel van de contacten of leads die bij uw klanten horen en op uw Google-blad staan. Het handmatig verzenden van deze berichten kan tijdrovend en foutgevoelig zijn. In plaats daarvan kan het proces worden geautomatiseerd en kan elke e-mail zelfs worden gepersonaliseerd. Lees verder om erachter te komen hoe u dit doet!


1. Installeer de Rapid MailMerge-add-on


Google Spreadsheets heeft een gratis add-on genaamd quick MailMerge.

Bezoek deze pagina en klik op de link "De add-on downloaden" om deze te verkrijgen.

volg dan de installatie-instructies.


Installeer de Rapid MailMerge


2. Stel je e-mail op

Open Rapid MailMerge Add on




Open het Google-blad dat uw contacten bevat. Selecteer vervolgens Rapid MailMerge in het menu Add-ons. E-mail bewerken is mogelijk met Rapid MailMerge Add-on. Als gevolg hiervan hoeft u uw Google-spreadsheet niet te sluiten om een ​​nieuwe e-mailsjabloon te genereren.

Met de add-on zelf kunt u ook een voorbeeld van de e-mail bekijken. U kunt dus zien hoe de e-mail eruit zal zien na de MailMerge.

Verstuur je e-mail nadat het klaar is en je bent er blij mee, en laat Add-on de rest doen. De e-mails die al in het Google-blad staan, worden gekozen en het zorgt ervoor dat elke e-mail wordt gepersonaliseerd en naar de juiste contactpersoon wordt verzonden.

Het Google-spreadsheet bevat velden die u kunt gebruiken. Als het Google-blad bijvoorbeeld een kolom voor Voornaam heeft, kunt u typen;


Hallo {{Voornaam}},

Hieronder vindt u uw factuur voor de maand


Rapid MailMerge e-mail opstellen



3. Stuur de e-mail


Klik op de knop Verzenden om uw e-mail rechtstreeks vanuit uw Google-spreadsheet te verzenden zodra u zeker weet dat de e-mailsjabloon goed en klaar is.


Geavanceerde instellingen


Er zijn verschillende geavanceerde mogelijkheden beschikbaar in de Rapid Mail Merge Add-on die u kunt gebruiken. De add-on stuurt bijvoorbeeld alleen e-mails naar de gefilterde contacten wanneer de filterfunctie van uw Google-spreadsheet is ingeschakeld. Wanneer sommige consumenten op uw Google-spreadsheet al hebben betaald, maar de rest niet, is deze functie erg handig. In dit scenario kunt u de Rapid Mail Merge Add-on gebruiken om een ​​herinneringsbericht te verzenden terwijl u uw Google Spreadsheet Contacten filtert voor degenen die nog niet hebben betaald.


Als je nog steeds problemen hebt, bezoek dan onze website of Google Bellen Nederland.






Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden