Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Hoe kan ik mijn YouTube uitschakelen?

Je kunt een auteursrechtverweer sturen als je YouTube-account is uitgeschakeld vanwege auteursrechtschendingen. Je moet naar YouTube schrijven om dit aan te vragen. In het gedeelte Bronnen van de YouTube-website vindt u instructies over hoe u dit kunt bereiken. U riskeert juridische gevolgen als u deze optie misbruikt, dus wees voorzichtig om dit niet te doen. Hoe schakel ik mijn geblokkeerde YouTube opnieuw in?


Ga naar de instellingenpagina van je account om de beperkte modus van YouTube in of uit te schakelen. Klik vervolgens op de knop "Beperkte modus uitschakelen" onder het optiemenu. Probeer uw apparaat opnieuw op te starten om te zien of de beperkte modus verdwijnt. Tijdelijke storingen kunnen het af en toe onmogelijk maken om de beperkte modus te verlaten. U kunt uw apparaat onder bepaalde omstandigheden opnieuw opstarten om de Google-fouten op te lossen.


De YouTube-app wordt gestart met de eerste letter van elk woord. Tik op de naam van de applicatie om deze te verwijderen. Daarna verschijnt een bevestigingsdialoog. Selecteer "Verwijderen" in het menu. Net als bij Android kun je met iOS het YouTube-symbool uitschakelen door het pictogram ingedrukt te houden en 'Beperkte modus uitschakelen' te kiezen, of je kunt de functie voor alle gebruikers uitschakelen als je video's niet beperkt wilt houden.


Hoe YouTube-opmerkingen zichtbaar te maken:


Er zijn een paar dingen die je kunt doen om reacties op je YouTube-video's weer in te schakelen als je hebt vastgesteld dat ze zijn verwijderd. De zichtbaarheidsinstellingen voor de opmerkingen moeten eerst worden aangepast. U kunt dit doen door 'Alle opmerkingen toestaan' of 'Opmerkingen vasthouden ter beoordeling' te kiezen. YouTube heeft actie ondernomen om te voorkomen dat beledigende reacties worden geplaatst, omdat het de veiligheid van kinderen zeer serieus neemt.


Hoe de beperkte modus van YouTube uit te schakelen:


De volgende stap is om uw YouTube-inhoudspagina te bezoeken. Van daaruit kun je reacties in- of uitschakelen en een lijst met je video's bekijken. De opmerkingen kunnen dan worden verwijderd als je ze liever niet hebt. U kunt ook "Uitgeschakeld" kiezen en vervolgens op "Opslaan" klikken.


Hoewel YouTube-opmerkingen niet helemaal nutteloos zijn, zijn veel van hen nutteloos. In plaats van de gemeenschap te helpen, gebruiken veel mensen het commentaargedeelte als hun persoonlijke podium. Dit vermindert de effectiviteit van de boodschap van je video en het kaliber van de materialen. Sta nooit toe dat er beledigende opmerkingen worden gemaakt.


Hoe stop je met het kijken naar YouTube-shorts


Je kunt YouTube-shorts uitschakelen als je genoeg hebt van de eindeloze stroom korte films in je YouTube-feed. Dit kan worden bereikt door de YouTube-app te verwijderen of door over te schakelen naar een eerdere versie die geen korte video's bevat. Log in op YouTube op je mobiele apparaat en tik vervolgens op het pictogram met de drie stippen onder aan de pagina. Selecteer "Niet geïnteresseerd" onder het gedeelte Shorts en klik vervolgens opnieuw op "Afmelden" totdat de korte films volledig zijn verdwenen van uw startpagina. Hoe schakel ik mijn geblokkeerde YouTube opnieuw in?


De website vertellen dat je geen korte video's wilt hebben, is de meest effectieve techniek om YouTube-shorts uit te schakelen. De meeste apparaten die de mobiele YouTube-app gebruiken, werken met deze strategie, maar het is belangrijk op te merken dat het wat doorzettingsvermogen van je vergt. Het is mogelijk dat als u zich afmeldt voor shorts, de website deze niet meer aan u voorstelt.


Update hier je YouTube-app:


Alle gebruikers van YouTube hebben nu toegang tot een nieuwe functie genaamd YouTube Shorts, hoewel je deze later kunt uitschakelen als de kwaliteit van de films je niet bevalt. Nadat je YouTube Shorts hebt uitgeschakeld, kun je ze altijd weer inschakelen door naar de instellingen van de YouTube-app te gaan. U kunt de instellingen indien nodig in- en uitschakelen onder het gedeelte "Shorts". Zorg ervoor dat de Google Play Store of de App Store de meest recente versie van je YouTube-app heeft. Vervolgens kunt u de advertenties volledig uitsluiten en uw video's in HD-kwaliteit bekijken.


Update je app zo snel mogelijk als je geen YouTube-video's kunt bekijken vanwege een verouderde versie. Eventuele storingen en regionale problemen worden hiermee verholpen. Het uitvoeren van eerdere versies van een app is meestal geen probleem, maar soms kan het botsen met wijzigingen die aan de serverzijde zijn aangebracht. U kunt ook zien of een van de andere programma's die u gebruikt, is bijgewerkt.


Hoe maak ik YouTube-content beschikbaar?


Ga naar instellingen in de Google Play Store om je YouTube-app bij te werken. Je YouTube-app staat bijna onderaan de lijst. Tik op het app-pictogram om het instellingenmenu te openen. U zult zien dat u kunt kiezen tussen het in- en uitschakelen van meldingen en tussen privé- en incognito-instellingen. U kunt de app ook van uw apparaat verwijderen als u dat wilt.


Een merkaccount hebben:


  • Registreer u op YouTube.
  • Selecteer je profielfoto.
  • Selecteer Instellingen.
  • Klik op Account. Beheer of voeg nieuwe kanalen toe.
  • Kies een verborgen kanaal.
  • Wanneer u wordt gevraagd om een ​​kanaal te maken, klikt u op OK.


Het uitschakelen van de beperkte modus op je apparaat is een extra optie om YouTube beschikbaar te maken. Netwerkbeperkingen kunnen de beperkte modus af en toe dwingen om actief te zijn, maar als u zich op een openbaar netwerk bevindt, kunt u deze handmatig uitschakelen. Bovendien kunt u de beperkte modus uitschakelen vanuit uw Family Link-account. Als alternatief kunnen schoolbeheerders beperkte inhoud op uw apparaat hebben.

voor volledige informatie : Youtube Nederland Bellen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden