Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Hoe te zien of Instagram je profiel (2022) heeft gezien?

Vanaf heden laat Instagram je niet weten wie je Instagram-pagina heeft bezocht. Ja, je krijgt toegang tot een lijst met de kijkers en likers van je berichten en rollen. De mensen die uw profiel mogelijk hebben bezocht, zijn echter nog steeds aan het zicht onttrokken. Op zowel Android als iPhone zijn er een aantal apps van derden die kunnen worden gedownload en die mogelijk toegang tot die gegevens geven. Hier is een verzameling smartphone-apps die je vanaf april 2022 kunt downloaden om je te helpen bij het zoeken naar wie je Instagram-profiel heeft bekeken.


Gebruikersprivacy is naar verluidt de door het bedrijf aangegeven rechtvaardiging voor het verbieden van deze service. Aangezien de meeste Instagram-gebruikers hun tijd besteden aan het browsen van de accounts van andere gebruikers, kan het openbaar maken van hun activiteiten worden gezien als een inbreuk op de privacy, wat de betrokkenheid van gebruikers op het platform zou verminderen. Er is momenteel geen garantie dat de onderstaande apps erin zullen slagen de identiteit van de kijkers van uw Instagram-profiel volledig te onthullen. Maar aangezien je ze nog steeds kunt downloaden, kun je ze net zo goed een kans geven.


De In MyStalker-app, die gratis te downloaden is voor Android-apparaten, verschijnt als eerste. Het onderzoekt je Instagram-profiel en waarschuwt je voor stalkers of profielkijkers. Niet alleen dat, maar het maakt ook de gewaagde claim om de namen te onthullen van iedereen die mogelijk je Instagram-foto's heeft bekeken.


De analysator van Instagram-volgers


De Follower Analyzer voor Instagram voor Android-download is de volgende optie. Hiermee kunt u uw volgers grondig bijhouden, inclusief uitzoeken wie u onlangs is gaan volgen, wie onlangs is gestopt, wie uw berichten consequent leuk vindt en erop reageert, en meer. U kunt het ook gebruiken om andere openstaande rekeningen te analyseren.


Analyser Plus


Het downloaden van Analyzer Plus is mogelijk op iOS-gadgets zoals iPhones en iPads. Het stelt je in staat om mensen bij te houden die je niet meer volgen, en ook wie je artikelen het meest of het minst leuk vindt of erop reageert. U kunt ook onmiddellijk statistische inzichten verkrijgen over het aantal volgers dat u hebt of bent kwijtgeraakt, de effectiviteit van uw berichten, het aantal likes en opmerkingen dat ze ontvangen, en nog veel meer.


Rapporten voor volgers


Dit is een andere iPhone-app die kan worden gedownload. Je kunt controleren wie je niet meer volgt, statistieken voor verhalen en de ontwikkeling van je account bekijken, terwijl je ook gedetailleerde volgersinzichten ontvangt op Instagram. Op basis van het aantal weergaven, vind-ik-leuks en reacties dat een bericht ontvangt, helpt het gebruikers zelfs om te bepalen welke van hun berichten populairder zijn bij hun volgers.


Volg Meter voor Instagram


Ten slotte is er de FollowMeter voor de Instagram-app, die voor respectievelijk Android- en iOS-apparaten te downloaden is uit de Play Store en App Store. Het stelt je in staat om een ​​verscheidenheid aan informatie bij te houden, waaronder degenen die je niet meer volgen, degenen die je accountverhalen het meest hebben bezocht, je top-likers, je geheime bewonderaars, je spookvolgers en nog veel meer.


Dat is onze lijst met de beste apps van derden om te ontdekken wie je Instagram-profiel heeft bekeken. Als je nog steeds problemen ondervindt met Instagram, kun je rechtstreeks contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van Instagram Nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe een Facebook-profiel op pc of mobiel te vergrendelen