Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Hoe Instagram Reel Video's te Maken en te Delen met Behulp van Sjablonen op Android en iOS: Instagram Reel

Op dit moment is Instagram de favoriete app van social media contentmakers. De software voor het delen van foto's heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke verandering ondergaan, vooral sinds deze is opgenomen in het Meta-netwerk (Facebook). Het bedrijf heeft wereldwijde bekendheid gekregen sinds het Reel lanceerde, een korte videofunctie die werd gepositioneerd als een TikTok-concurrent.


In een poging om Reels aantrekkelijker te maken, heeft Instagram wijzigingen in Reels doorgevoerd die vergelijkbaar zijn met die van andere in-app-functies. Instagram verhoogde zelfs de opnametijdbeperking tot 90 seconden als reactie op de groeiende populariteit van Reel. Om de kwaliteit te verbeteren en het publiek uit te breiden, heeft het bedrijf ook het gebruik van tal van audio- en video-effecten, locatietags en vele andere dingen toegestaan.


Een van deze regels is het gebruik van sjablonen. Gebruikers hebben nu de mogelijkheid om elke Reel-video aan te passen met behulp van een vooraf geladen sjabloon op Instagram. Voor degenen die het niet weten, met de sjablonenfunctie van Instagram kunnen producenten een haspel remixen door hun eigen afbeeldingen en video's op te nemen, terwijl ze hetzelfde tempo en dezelfde stijl behouden als een originele haspel.


Niet alle Reel-video's, met name de kortere, kunnen de sjablonen gebruiken. Alleen haspelvideo's met ten minste drie clips met achtergrondmuziek laten je sjablonen gebruiken. Deze tutorial leidt je dus door de procedures om een ​​nieuwe Reel-video te maken met behulp van een sjabloon:


Een nieuwe Instagram Reel-video maken met behulp van de beschikbare sjablonen


Stap 1: Start de Instagram-app. Houd er rekening mee dat u deze acties kunt uitvoeren op zowel Android- als Apple iPhones.


Stap 2: Bezoek de Reel-video die u wilt remixen met de sjabloon vanaf de startpagina van uw profiel. Merk op dat u sjablonen kunt opnemen in de nieuwe Reel-video die u produceert.


Stap 3: Selecteer op de Reel-video de optie "meer" (drie horizontale/verticale stippen).


Stap 4: Kies de optie om als sjabloon te gebruiken.


Stap 5: In de volgende stap krijgt u de mogelijkheid om afbeeldingen of videoclips in de Reel-video op te nemen. De volgorde waarin u de afbeeldingen of foto's in de film wilt laten verschijnen, kan ook worden gesorteerd.


Stap 6: Selecteer 'Gereed'. Bekijk en deel je Reel-video meteen op Instagram.


Als u nog steeds met Instagram problemen te maken heeft, kunt u rechtstreeks de klantenservice van Instagram Bellen op hun gratis nummer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden