Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Hoe voeg ik livechat toe aan Facebook?

De onderstaande stapsgewijze instructies helpen u Zotabox op uw website in te stellen, zodat u de vragen en vragen van websitebezoekers kunt beantwoorden en ze kunt beantwoorden met behulp van de ingebouwde livechatfunctie van de messenger.


  • Meld u aan voor een Zotabox-account.


U moet de standaardaanmeldingsmethode kiezen. Bij Zotabox is het aanmaken van een account een gratis service. U kunt inloggen met Facebook door simpelweg die optie te kiezen.


  • Configureer een begroeting voor uw Facebook-livechat.


U moet hiervoor naar de optie "Klant ondersteunen" gaan. Daarna zie je een andere pagina met een Facebook live chat optie. Selecteer de optie Verkennen van Facebook door daar te klikken.


Via het menu met basisinstellingen kunt u nu het uiterlijk van uw Facebook-livechatpagina wijzigen. U moet dan het venster Welkomstbericht automatisch weergeven selecteren nadat u uw welkomstbericht hebt ingesteld.


  • Koppel Zotabox aan uw Facebook-pagina.


Om aan de slag te gaan, klikt u op het blauwe tabblad Facebook-pagina verbinden en gaat u verder volgens de instructies. Voer uw Facebook-accountgegevens in en selecteer de Facebook-pagina die u wilt koppelen.


  • Vermeld uw domein als vertrouwd


Zet uw domeinnaam in het gedeelte met het label "Uw domeintekst op de witte lijst" om te beginnen.


  • Download en start de Zotabox-plug-in.


Gebruikers moeten inloggen om toegang te krijgen tot hun WordPress-dashboard. Kies "Nieuwe toevoegen" in het pop-upmenu na het selecteren van de optie Plug-ins aan de linkerkant. De volgende stap is om "Facebook live chat" in te voeren in de zoekbalk op een andere pagina. beginnen met de installatie


  • Configureer uw weergavekeuzes voor live chats.


In een notendop


Met behulp van de Zotabox-service, die Facebook Messenger automatisch installeert en inschakelt als een livechat-oplossing voor uw website, kunt u meer geld verwelkomen. Door dit te doen, kunt u het aantal bezoekers van uw website verhogen, wat zal leiden tot een toename van de verkoop. Realtime antwoorden op de vragen van uw prospects zullen ongetwijfeld uw verkoopprestaties verbeteren.


Ik hoop dat de opname van dit document je heeft geholpen om te begrijpen hoe je verbinding kunt maken met de livechat van Facebook.


Neem contact op met het Facebook-expertteam:


Voor zijn gebruikers biedt Facebook een geavanceerd ondersteuningssysteem. U kunt dit proberen om te zien of ondersteuning van de gebruikers u kan helpen. Log hiervoor in op de desktopversie van Facebook en bezoek de helppagina. U moet dan de link naar het Helpcentrum selecteren door op de grote vraag in de rechterbovenhoek te klikken. U kunt nu een probleem selecteren uit de lijst die op het scherm verschijnt en er verschijnt een vervolgkeuzemenu met veel suggesties. U kunt dan de suggestie kiezen die het beste bij uw behoeften past.


Neem hier Contact op met het live Chat Ondersteuning team:


  • Bellen Facebook Live Support is een praktische manier om in contact te komen met de supportmedewerkers.
  • Op de officiële website van Facebook Airlines ziet u een livechatbox waarmee u direct via chat kunt communiceren met een live-agent.
  • U hoeft alleen uw vraag in te voeren in de live chatbox van de Facebook Airlines-klantenservice op de officiële website, en er wordt onmiddellijk een leidinggevende aan u toegewezen.
  • De aangewezen vertegenwoordiger van Facebook Airlines beantwoordt vervolgens uw vraag die u in de chatruimte hebt geplaatst.


Contact opnemen met een Facebook-advertentievertegenwoordiger

Je moet naar je account gaan en vervolgens naar het gedeelte voor hulp bij advertenties om contact op te nemen met een ondersteuningsmedewerker van Facebook Ads. U moet op het gedeelte Nog steeds hulp nodig klikken door deze link te gebruiken: https://www.facebook.com/business/help en naar beneden te scrollen.

U moet daar de Chat-optie selecteren. De levende persoon zal u dan het beste helpen wanneer u uw vraag in de chatoptie typt. De beste manier om kleine problemen met uw Facebook-account op te lossen, is via deze methode.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden