Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Zakelijk account uitschakelen op Instagram

Instagram is een geweldige plek om in contact te komen met anderen. Als u een bedrijf bent, kan het hebben van een Instagram-account u helpen klanten te vinden en hen op de hoogte te stellen van de producten of diensten die u te bieden heeft.


Het hebben van een zakelijk account op Instagram kan nuttig zijn, maar als je problemen ondervindt, vraag je je misschien af ​​hoe je een zakelijk account op Instagram kunt uitschakelen.


Hoe over te schakelen naar een zakelijk account op Instagram: de voordelen


Voordat je ingaat op de stappen voor het uitschakelen van een zakelijk account op Instagram, vraag je je misschien af ​​hoe je kunt overschakelen naar een zakelijk account op Instagram. Het nemen van deze stap kan ongelooflijk voordelig zijn en uw bedrijf een boost geven. Enkele voordelen van het hebben van een zakelijk account boven een persoonlijk account zijn onder meer:


Een verbeterde bio


Als je je afvraagt ​​​​hoe je kunt overschakelen naar een zakelijk account op Instagram, is een van de redenen waarom je deze route kiest, omdat je een geüpgradede bio krijgt. U kunt niet alleen een beschrijving en IRL toevoegen, maar u kunt ook een branchelabel toevoegen. Dit kan het voor klanten gemakkelijker maken om u op de site te vinden.


Toegang tot advertenties


Als je op zoek bent naar een manier om je Instagram-berichten een boost te geven, moet je leren hoe je kunt overschakelen naar een zakelijk account op Instagram. U krijgt toegang tot advertentie-opties, wat handig is om uw productinformatie voor meer potentiële klanten te krijgen.


Het proces van overschakelen naar een zakelijk account op Instagram


Nu u de voordelen kent van het overstappen naar een zakelijk account, volgen hier de stappen die u moet volgen:


Stap 1: Open je Instagram-account


Het eerste dat u moet doen als u zich afvraagt ​​​​hoe u kunt overschakelen naar een zakelijk account op Instagram, is inloggen op uw account. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en druk vervolgens op Enter.


Stap 2: Ga naar je profiel


Als je eenmaal in je Instagram-account bent, moet je naar je profiel gaan.


In de rechterbovenhoek ziet u drie horizontale lijnen.


Klik daarop.


Stap 3: Klik op "Instellingen"


Nadat je op de lijnen hebt getikt, verschijnt er een menu met verschillende opties. Zoek naar 'Instellingen', naast een pictogram dat eruitziet als een versnelling of zelfs een zon.


Klik daarop.


Stap 4: Zoek "Account"


Als u op de optie "Instellingen" klikt, wordt een ander menu geopend en moet u zoeken naar en tikken op "Account".


Stap 5: Schakel over naar een professioneel account


Nogmaals, u wordt naar een andere lijst met opties gebracht. Onder aan de lijst zou u de keuze "Overschakelen naar professioneel account" moeten vinden, en u zult daarop willen klikken.


Klik vervolgens op "Doorgaan".


Stap 6: Categoriseer uw bedrijf


Wanneer u vraagt ​​hoe u op Instagram kunt overschakelen naar een zakelijk account, wordt u na het klikken op 'Doorgaan' gevraagd om uw zakelijke account te categoriseren. Zoek de optie die het beste beschrijft wat u te bieden heeft en tik vervolgens op 'Gereed'.


Vervolgens wordt u gevraagd om te bevestigen dat u van account wilt wisselen en klikt u op "OK".


Stap 7: Contactgegevens toevoegen (optioneel)


Nadat u uw Instagram-bedrijfsaccount hebt ingesteld en u uw contactgegevens wilt toevoegen, klikt u op de optie "Zakelijk" en klikt u vervolgens op "Volgende".


U wordt gevraagd uw contactgegevens toe te voegen.


Als u geen contactgegevens wilt toevoegen, klikt u op 'Mijn contactgegevens niet gebruiken'.


Stap 8: Maak verbinding met Facebook (optioneel)


Een andere optie die je hebt bij het overschakelen naar een zakelijk account op Instagram, is om verbinding te maken met je Facebook Business-account. U moet de aanwijzingen volgen om de twee accounts aan elkaar te koppelen.


Als je vraagt ​​hoe je Instagram in een zakelijk account op desktop kunt veranderen, volg je dezelfde stappen. Je zit gewoon op je computer in plaats van op je telefoon.


De snelste manier om uw Instagram Business-account te deactiveren


Als er iets met je bedrijf zou gebeuren nadat je hebt geleerd hoe je je Instagram-bedrijfsaccount kunt activeren, moet je misschien weten hoe je het kunt deactiveren.


Je kunt om verschillende redenen je Instagram-bedrijfsaccount niet langer nodig hebben. Het is mogelijk dat uw bedrijf failliet is gegaan, hoewel we oprecht hopen van niet. of misschien gebruik je sociale media niet zo vaak als vroeger.


Weten hoe je een zakelijk account op Instagram kunt uitschakelen, is om verschillende redenen cruciaal. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen beschikbaar en is de procedure snel en eenvoudig.


Herschilder uw persoonlijke account


Je hoeft je Instagram-account niet volledig te wissen als je bedrijf is gefaald of als je het even wilt uitstellen. U kunt het zelfs terugzetten naar een persoonlijk account. U kunt dit doen om het platform te blijven gebruiken en de berichten te lezen van de gebruikers die u volgt.


Ga als volgt te werk om terug te converteren naar een persoonlijk Instagram-account nadat je je bedrijfsaccount hebt uitgeschakeld:



Stap 1: Ga naar je Instagram-profiel.


Je moet verbonden zijn met Instagram om je account terug te kunnen veranderen naar een persoonlijk account van een zakelijk account.


Stap 2: Toegang tot uw profiel


Ga naar je profielpagina zodra je bent ingelogd op je account.


Stap 3: Selecteer "Instellingen"


U moet op de drie regels in de rechterbovenhoek van uw profielpagina klikken om ze te openen. Wanneer hierdoor een menu verschijnt, selecteer je 'Instellingen'.


Stap 4: Ga naar "Account"


Zoek de optie "Account" in de nieuwe lijst na het selecteren van "Instellingen". Druk daarop.



Stap 5: "Accounttype wijzigen"


U moet de optie "Accounttype wijzigen" selecteren in de onderste lijst van het menu "Account". Een andere reeks opties, waaronder "Overschakelen naar persoonlijk account" en "Overschakelen naar makersaccount", zal als resultaat verschijnen.


"Overschakelen naar persoonlijk account" moet worden geselecteerd.


Je zakelijke account wordt verwijderd wanneer je deze instructies volgt om je Instagram-bedrijfsaccount uit te schakelen.


Je kunt Bellen Instagram Nederland rechtstreeks op hun gratis nummer bellen als je nog steeds problemen ondervindt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden