Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Handmatig geld toevoegen aan PayPal

Hoewel het niet overal beschikbaar is, is het gebruik van contant geld de beste manier om uw veiligheid en privacy te waarborgen. Dankzij een aantal winkelpartners heb je voor het toevoegen van geld aan PayPal alleen de app op je telefoon en een behulpzame medewerker van de klantenservice nodig. Dat geld heb je natuurlijk ook nodig.


Grote retailers zoals Walmart, Walgreens, CVS, GameStop, Dollar General en anderen behoren tot de retailpartners van PayPal in de VS. In tegenstelling tot de andere manieren die hierboven zijn genoemd, zijn hier kosten aan verbonden. Het varieert op basis van het bedrijf, maar kost doorgaans $ 3,95 per transactie. Voor $ 3 is Walmart een beetje goedkoper.


Bovendien is er een limiet op de hoeveelheid contant geld die u in een enkele transactie kunt toevoegen. Het maximale bedrag dat u in één keer op uw PayPal-rekening kunt storten, is $ 500, met een minimum van $ 20. Een dagelijkse beperking van $ 1.500 en een maandelijks maximum van $ 5.000 zijn ook inbegrepen.


Breng uw telefoon en geld naar een van de ondersteunde fysieke plaatsen als uw eerste actie. Als u geld wilt toevoegen aan uw PayPal-rekening, moet u meestal naar de klantenservice gaan in plaats van naar de kassier. Wees geduldig, want ze zijn misschien wel of niet bekend met de procedure.


Hoe een PayPal-rekening te financieren:


  • Bezoek de klantenservice van een ondersteunde winkel.
  • Start de PayPal-app en log in.
  • Klik op de kolom voor uw PayPal-saldo.
  • Klik op Geld toevoegen.
  • Ga naar een winkel en selecteer Contant geld toevoegen.
  • Selecteer Doorgaan.
  • Kies de winkel waar je het geld wilt toevoegen.
  • Klik vervolgens op Streepjescode genereren.
  • Toon de code aan de vertegenwoordiger. Er kan om uw legitimatie worden gevraagd.
  • Laat de verkoper zijn magie doen.


Nadat het proces is voltooid, wordt het bedrag dat u wilt toevoegen aan uw PayPal-rekening samen met de kosten in rekening gebracht. Kort daarna zou de transactie op uw PayPal-rekening moeten verschijnen. Hoewel de duur varieert, mag deze niet langer dan 15 minuten duren.


Cheque verzilveren en directe storting


Als financieel hulpmiddel wordt PayPal veel geavanceerder; u kunt de app nu gebruiken om een fysieke cheque te verzilveren of zelfs directe stortingen te ontvangen. Dit is de werkwijze.


De Papal-app gebruiken om een directe storting in te stellen of een cheque te verzilveren:


  • Bezoek de klantenservice van een ondersteunde winkel.
  • Start de PayPal-app en log in.
  • Klik op de kolom voor uw PayPal-saldo.
  • Klik op Geld toevoegen.
  • Bepaal of u een cheque wilt verzilveren of een directe storting wilt gebruiken.
  • Volg de aanwijzingen om de procedure te voltooien.

Voor alle andere informatie met betrekking tot PayPal kunt u onze website bezoeken of de klantenservice van PayPal Nederland Bellen. Ons team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw technische probleem op te lossen.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden