Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Gebruik Outlook om dubbele contacten samen te voegen

Een van de meest innovatieve dingen die Outlook zijn klanten biedt, zijn contacten. Het hebben van contacten maakt het leven eenvoudiger en comfortabeler, maar het hebben van dubbele contacten kan een nachtmerrie zijn. Dubbele contacten nemen niet alleen ruimte in beslag, maar sommige dubbele contacten kunnen ook de verkeerde versie zijn van de juiste, wat fouten kan veroorzaken.


Bovendien kan het hebben van te veel dubbele contacten ertoe leiden dat MS Outlook achterblijft, vertraagt en, belangrijker nog, te veel onnodige items verzamelt.


Hoe voorkom ik dubbele contacten?


Dubbele contacten zijn helemaal niet gezond, zoals we inmiddels weten, maar het wegwerken of combineren ervan kost tijd en werk. Het is daarom verstandig om ze helemaal niet te hebben. Laten we een paar manieren bekijken om dubbele contacten te voorkomen:


  • Vermijd het importeren van contacten van andere apparaten, of doe het voorzichtig.
  • Plaats alle e-mailadressen van een persoon onder zijn of haar naam. Maak niet meerdere contacten voor meerdere e-mailaccounts van een enkele gebruiker.
  • Wees extra voorzichtig bij het synchroniseren van contacten van sociale media.
  • Wees voorzichtig bij het importeren of synchroniseren van contacten uit verschillende e-mailtoepassingen.


Hoe kunnen dubbele contacten worden samengevoegd?


Nadat we het hebben gehad over de nadelen van het hebben van dubbele contacten en hoe je ze kunt voorkomen, gaan we het hebben over het samenvoegen ervan. Volg de onderstaande instructies om contacten in Outlook handmatig te combineren met behulp van de functie Importeren/exporteren van Outlook:


Dubbele contacten kunnen eenvoudig worden verwijderd met behulp van het hulpprogramma Import/Export. Het is minder chaotisch dan het één voor één verwijderen van e-mails, zou je kunnen beweren. Laten we gaan:


  1. Open eerst Outlook en maak er vervolgens een nieuwe contactenmap in.
  2. Verplaats nu alle contacten die zijn opgeslagen in uw Outlook-adresboek naar de nieuw gemaakte map Contacten.
  3. Uw oorspronkelijke contactenmap is leeg nadat alle contacten naar de nieuwe locatie zijn verplaatst. Je gaat hier alle nieuwe contacten importeren.
  4. Ga naar het menu Bestand in Outlook, kies Openen & exporteren en kies vervolgens de optie Importeren/exporteren.
  5. Selecteer Exporteren naar een bestand en selecteer vervolgens de optie Door komma's gescheiden waarden om door te gaan.
  6. Selecteer de recent gemaakte map en sla het bestand daarna op.
  7. Open Outlook en importeer elk contact uit de nieuw gevormde map. Om dit te doen, kiest u nogmaals de optie Importeren/exporteren in het menu Bestand.
  8. Selecteer vervolgens de optie Importeren uit een ander programma of bestand.
  9. Door komma's gescheiden waarden moeten worden gekozen.
  10. Kies die nieuwe contactenmap als locatie voor de contacten die u in Outlook wilt importeren.
  11. De belangrijkste stap is om te kiezen voor Importeer geen dubbele items en ervoor te kiezen om nieuwe contacten te importeren naar de originele (lege) contactenmap.
  12. Effectieve afronding van de invoerprocedure.
  13. De contacten moeten nu worden gekopieerd uit de nieuwe map en worden toegevoegd aan de primaire contactenmap. Om dit te doen, opent u de nieuwe map, kiest u elk contact erin en brengt u ze allemaal over naar de hoofdmap met contacten.
  14. Hoewel Outlook u vraagt om een bepaalde actie uit te voeren, vergeet dan niet Update informatie van gekozen contactpersonen te kiezen bij het verplaatsen van de contactpersonen.
  15. Kies gewoon de optie Alles bijwerken als u deze handeling niet voor elk contact wilt herhalen.
  16. Verwijder de recent gevormde map zodra alle contacten met succes zijn overgedragen.

Volg elke procedure zorgvuldig en getrouw om de beste resultaten te bereiken.


Outlook Bellen Nederland Klantenservice als je je nog steeds zorgen maakt over de technische problemen van Outlook.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden