Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Hoe Google Agenda naar desktop te downloaden

Er zijn drie manieren om Google Agenda naar een desktop te downloaden. U kunt een snelkoppeling voor uw Google-agenda maken op uw bureaublad of uw Google-agenda synchroniseren met Outlook en vanuit uw ingebouwde Windows-agenda. U kunt echter ook gratis de geautomatiseerde oplossing voor Google Calendar voor pc-desktop benaderen.


Wat is het nut van Google Agenda?


Google Agenda is gespecialiseerd in het plannen van vergaderingen en evenementen en het ontvangen van herinneringen over aankomende evenementen en activiteiten. Het is een gratis agenda-app voor professioneel en persoonlijk gebruik, aangeboden door Google Workspace. Zo mis je geen informatie en belangrijke gebeurtenissen.


Hoe krijg ik Google Agenda op mijn bureaublad?


Er zijn verschillende methoden om de Google-agenda handmatig op de desktop te downloaden. U kunt de agenda-app op het bureaublad opslaan door een van de hieronder beschreven methoden te gebruiken.


Download Google Agenda door een snelkoppeling naar desktop te maken


Gebruik Google Chrome als uw webbrowser om een ​​snelkoppeling naar Google Agenda's op uw bureaublad te maken. Volg de onderstaande instructies.


  • Ga naar Google Chrome en klik op het Google Apps-pictogram.
  • Selecteer Agenda van Google Apps om de pagina Agenda te openen.
  • Klik op de drie puntjes aan de rechterkant van het scherm en kies More Tools.
  • Selecteer Snelkoppeling maken om uw Google-agenda op uw bureaublad te openen.
  • Nu zie je een snelkoppeling naar Google Agenda op je bureaublad.


Download Google Agenda handmatig met behulp van Outlook


Als u de Outlook-desktoptoepassing op uw systeem gebruikt, kunt u uw Gmail-account synchroniseren met Outlook. Hierdoor kunt u Google Agenda op uw desktop gebruiken via de Outlook-app.


Door dit te doen, kunt u al uw agenda-afspraken en afspraken in de Outlook-agenda zien. Volg daarom de genoemde stappen hieronder.


  • Open Outlook en klik op het kalenderpictogram in het onderstaande scherm aan de linkerkant.
  • Ga naar de Open Agenda >> Van internet.
  • (Opmerking:- Er verschijnt een pop-up op uw scherm voor de locatie van de nieuwe agenda. Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot de internetagenda in Outlook.)
  • Voor de gedeelde agendalink Open Google Agenda en ga naar instellingen.
  • Open uw Agenda-instelling en klik op Toegangsrechten voor evenementen.
  • Scrol omlaag naar het gedeelte Aanpassen en selecteer het geheime adres in iCal-indeling.
  • Kopieer het adres en voer het in bij Outlook New Internet Calendar Subscription en druk op de knop OK.


Nu is uw Google-agenda gesynchroniseerd met Outlook en worden alle evenementen en afspraken weergegeven in de Outlook-desktopapp. Er zijn echter verschillende nadelen verbonden aan de bovenstaande handmatige methode. Vaak klagen gebruikers over de lengte van het proces en de technische problemen waarmee ze te maken hebben gehad. In dit geval kunt u ook de geautomatiseerde aanpak gebruiken om Google Calendar voor Windows probleemloos te downloaden.


Geautomatiseerde oplossing om Google Agenda op desktop op te slaan


G Suite Backup Tool is de beste tool om uw Google-agenda op uw desktop te downloaden. Het is betrouwbaar en veilig en biedt ook een eersteklas service. Met dit hulpprogramma kunt u uw agenda eenvoudig downloaden van uw G Suite-account of Google Workspace naar de desktop. Deze tool heeft veel voordelen, waarvan er hieronder enkele worden genoemd.


Belangrijkste kenmerken:-


Faciliteer een gebruiksvriendelijke interface, zelfs geschikt voor niet-technische mensen. Hiermee kunnen gebruikers een back-up maken van G Suite-accounts of Google Workspace zoals e-mails, contacten, Drive, agenda/afspraak, enz.

Deze software ondersteunt veel bestandsindelingen om G Suite-gegevens op te slaan, zoals PST, EML, EMLX, MSG, CSV, HTML, MBOX, enz.

Het verwijderen van identieke e-mails biedt een optie om dubbele e-mails uit het back-upproces te verwijderen.

Dit zijn de weinige voordelen van deze tool. Laten we nu eens kijken hoe u met deze software agenda's naar desktops kunt downloaden.


Stappen om Google Agenda naar Desktop te downloaden


  • Installeer en voer de software op uw systeem uit als beheerder.
  • Voer de inloggegevens van uw G-suit in en log in met Google.
  • Selecteer het e-mailaccount.
  • Kies Agenda en klik op Volgende.
  • Klik nu op Bureaupad en selecteer de bestemming voor uw resulterende bestand.
  • Klik ten slotte op Downloaden om het proces te starten.


Dit zijn alle stappen die u moet volgen om Agenda op uw bureaublad te downloaden.


Gevolgtrekking


Deze blog bespreekt twee handmatige processen en een geautomatiseerde oplossing voor het downloaden van Google Agenda op je desktop. U kunt echter kiezen voor elke methode van uw voorkeur, maar de handmatige modus heeft enkele beperkingen, zoals we hierboven hebben vermeld.  Daarom raden we u aan de professionele aanpak te gebruiken voor een probleemloze download van Google Agenda op uw desktop. Voor problemen of andere vragen kunt u de klantenservice van Google Bellen en hulp krijgen van klantmanagers.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden