Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

PayPal wordt geaccepteerd bij Walmart?

PayPal biedt niet alleen een manier om geld te verzenden en te ontvangen, maar u kunt het ook gebruiken om aankopen te doen bij een aantal verkopers die PayPal accepteren, zoals Walmart. Hier leest u hoe u uw PayPal-account kunt gebruiken om online of persoonlijk betalingen te doen bij Walmart.


Online Betalingsmethoden


Door geld toe te voegen aan uw PayPal-saldo of door de debet- of creditcards te gebruiken die aan uw account zijn gekoppeld, kunt u de service gebruiken. De Walmart-website en mobiele app bieden beide de PayPal-betalingsoptie.



Wanneer u klaar bent om de transactie te voltooien, scrolt u omlaag naar de betalingspagina en kiest u PayPal. De door u gekozen betaalmethode wordt van u gevraagd. Selecteer een van de alternatieven nadat u zich heeft aangemeld bij uw PayPal-rekening: betalen met saldo, bankpas of creditcard.




De procedure is hetzelfde als u winkelt op de Walmart-website. Kies PayPal als uw betaalmethode bij het afrekenen, log in op uw account en kies vervolgens een optie uit de lijst.





Hoe te betalen bij een Walmart-winkel met PayPal


Als u een PayPal-cashcard heeft, kunt u uw PayPal-saldo alleen in een Walmart-winkel gebruiken. U kunt een Cash Card aanvragen met uw PayPal-rekening als u er nog geen heeft. Het kan worden gebruikt als betaalpas bij elke Walmart of vestiging die Mastercard accepteert.


Voor alle andere informatie met betrekking tot PayPal kunt u onze website bezoeken of de klantenservice van Paypal Bellen Nederland.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden