Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Kan Facebook Messenger niet Starten op Een Pc

In een eerder artikel hebben we gesproken over het repareren van de Facebook Messenger-app als de functies voor spraak- en videogesprekken niet meer werken. Op dezelfde manier zullen we vandaag kijken hoe we Facebook Messenger kunnen repareren wanneer het niet meer werkt op een Windows-pc.


Problemen met Facebook Messenger op computers oplossen


Hoewel het ongebruikelijk is, kan Facebook Messenger op uw computer of pc af en toe stoppen met werken. Als de app na het updaten nog steeds niet werkt, probeer dan de volgende tips om het probleem op te lossen:


  • Facebook Messenger moet worden gereset.
  • Wis de Microsoft Store-cache.
  • Probleemoplosser voor het uitvoeren van Windows-apps
  • Installeer de Messenger-toepassing opnieuw.


Probeer uit te loggen bij de app en weer in te loggen voordat u de bovengenoemde oplossingen implementeert. Ga verder met de alternatieve oplossingen als het niet werkt.


1. Reset de Facebook Messenger-app


Selecteer Instellingen in het Windows Start-menu door erop te klikken.


Kies de optie Apps in het zijpaneel aan de linkerkant.


Vouw de kop 'Apps en functies' in het rechterdeelvenster uit.


het item voor Messenger-toepassingen. Klik op het menu Meer opties ernaast (gezien als 3 verticale stippen).


Kies Geavanceerde opties in de lijst met beschikbare opties.


Scroll naar beneden om de optie Resetten te vinden. Druk op de knop om het programma opnieuw te starten.


2. Wis de cache in de Microsoft Store


U kunt Windows-instellingen of het geïntegreerde opdrachtregelprogramma WSReset.exe gebruiken om de cache voor Microsoft Store te wissen.


Typ wsreset.exe in het vak Zoekopdracht starten. Klik met de rechtermuisknop op het weergegeven resultaat en kies "Als administrator uitvoeren".


Het venster van een opdrachtprompt wordt geopend. De Windows Store wordt uiteindelijk geopend. Mogelijk krijgt u (of niet) het onderstaande bevestigingsbericht:


Als je klaar bent, start je de Store opnieuw op.


3. Voer de probleemoplosser voor Windows-apps uit


Voer Windows Apps Troubleshooter uit als u onlangs Windows hebt bijgewerkt en de Messenger-app niet werkt. Het programma zoekt automatisch naar problemen die ervoor kunnen zorgen dat apps niet goed werken en lost deze op, met name de apps die u uit de Store hebt gedownload.

Selecteer gewoon Instellingen > Systeem > Problemen oplossen in het menu Start. Vouw het tabblad Andere probleemoplossers in dit venster uit.


Blader omlaag naar Windows Store-apps en klik op de knop Uitvoeren naast de lijst wanneer u naar een nieuw scherm wordt geleid.


4. Installeer de Messenger-toepassing opnieuw.


Het is heel goed denkbaar dat de app is verslechterd en moet worden vervangen door een nieuw exemplaar. Typ daarom Messenger in het Windows-zoekveld. Om de app en alle bijbehorende inhoud te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op het item wanneer het verschijnt en kiest u de optie Verwijderen. Bevestig bovendien dat het uit het Configuratiescherm is gehaald.


Wanneer u klaar bent, start u de Microsoft Store. zoek vervolgens naar de meest recente versie van de Messenger-software en installeer deze opnieuw.


Als je nog steeds problemen hebt, chat dan met het ondersteuningsteam van Bellen Facebook Nederland. Deze app is 24 * 7 beschikbaar voor alle ondersteuning.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden