Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Hoe kan ik een mens bereiken bij Google?

Ontdek de manieren om een mens te bereiken bij Google


Algemene hulp krijgen van een Google klantenservice expert is relatief eenvoudig en opwindend, omdat Google bekend staat als een van de meest vooraanstaande best beoordeelde bedrijven ter wereld. Het biedt zijn gebruikers verschillende diensten, waaronder meerdere producten, waartoe u toegang hebt zodra u uw account binnen het platform aanmaakt. Maar soms hebben gebruikers veel problemen met Google-producten, dus in dergelijke zaken is de meest geschikte optie om er doorheen te komen, een mens bij Google te bereiken, omdat de experts daar behoorlijk betrouwbaar en snel zijn en perfecte oplossingen bieden om uw problemen op te lossen bij hebben ze ervaring in hun vakgebied.


Sleutelmedia om contact te maken met levende mensen bij Google:


Verbinding maken via telefoonservice: u moet het telefoonnummer van Google Nederland Bellen en om het telefoonnummer van de klantenservice van Google te krijgen, moet u de volgende punten gebruiken en hulp krijgen bij uw vragen met Google-producten.


  1. Open uw lokale webbrowser en bezoek de ondersteuningssite van Google.
  2. Hier moet u een Google-product of -service uit de lijst selecteren.
  3. Klik daar op de optie contact met ons opnemen.
  4. Nu moet u een bepaald onderwerp met betrekking tot het Google-productprobleem indienen.
  5. Vervolgens krijgt u onder het contact zelf het nummer van de hulplijn.
  6. Kies het nummer van de hulplijn en druk op 6 om met een Google Live-persoon te spreken
  7. Eindelijk wordt uw oproep verbonden met een live mens bij Google-ondersteuning, en kunt u uw vraag delen en oplossingen krijgen.


Krijg hulp via Google-chat: de snelste en meest acceptabele optie om hulp te krijgen van het Google Ondersteuning team nadat het gesprek aan het chatten is, aangezien dit de actieve service is voor uw hulp 24/7, en u krijgt direct hulp.


  • Bezoek de officiële pagina van de Google Ondersteuningssite
  • Vervolgens moet u vanaf hier het Google- of Gmail-pictogram selecteren dat verband houdt met uw zoekopdracht
  • Scroll naar beneden en tik op de optie contact met ons opnemen
  • Hierna moet u de optie voor chatondersteuning kiezen
  • Ten slotte wordt er een chatvenster op het scherm geopend, waarin u kunt communiceren met een live agent voor uw ondersteuning.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden