Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Hoe Google-account van Samsung-telefoon te verwijderen zonder wachtwoord

Wanneer uw Android-telefoon is gekoppeld aan het Google-account, kunt u eenvoudig de e-mails, contacten en download-apps van de Google Play Store bereiken. Als u echter de tweedehands Android-telefoon krijgt met het Google-account van de vorige eigenaar, hoe kunt u deze dan zonder wachtwoord van de Samsung-telefoon verwijderen? In dit artikel leert u de effectieve methoden om Google-account zonder wachtwoord van de Samsung-telefoon te verwijderen.


Methode 1: Google-account verwijderen van Samsung Phone zonder pc via Instellingen

Als er meerdere Google-accounts op uw Samsung-telefoon staan, kunt u het onnodige aangemelde Google-account direct verwijderen zonder de toegangscode in te voeren. In dit geval hebt u toegang tot de Samsung-telefoon met uw Google-account.

Stap 1: Schakel de Samsung Android-telefoon in en tik op Instellingen.

Stap 2: Blader op het scherm Instellingen naar beneden en klik op Accounts en back-up. Tik vervolgens op Accounts om verder te gaan.

Stap 3: Kies het Google-account en tik op Account verwijderen in het volgende scherm. Er zal een vak zijn dat u vertelt dat deze bewerking alle berichten, contacten en andere gegevens van de telefoon zal verwijderen en om uw bevestiging vraagt. U hoeft alleen maar op Account verwijderen te klikken en het Google-account is niet langer verbonden met uw Samsung-telefoon.


Let op: als er slechts één Google-account op uw Samsung-telefoon is, is de bovenstaande methode nutteloos voor u, aangezien u wordt gevraagd om het wachtwoord of patroon of de pincode in te voeren voor beveiliging.


Methode 2: verwijder Google-account van Samsung-telefoon via Android Password Tuner


Als er slechts één Google-account op de Samsung-telefoon is en u helaas het wachtwoord van het Google-account bent vergeten, hoe kunt u dit dan van de Samsung-telefoon verwijderen om u aan te melden met de nieuwe? Of voor de tweedehands Android-telefoon, hoe kan de Samsung-telefoon worden ontgrendeld die is vergrendeld met een Google-account? U kunt Cocosenor Android Password Tuner voor hulp krijgen.

Cocosenor Android Password Tuner is de professionele software voor het verwijderen van Google-accounts die kan helpen om uw Google-account en de bijbehorende gegevens permanent van de Samsung-telefoon te verwijderen. Tegelijkertijd kan het helpen om de Google-accountverificatie te omzeilen nadat de iPhone zonder wachtwoord is teruggezet naar de fabrieksinstellingen.


Stap 1: Ga naar de officiële website van Cocosenor Android Password Tuner en download vervolgens de software op uw Windows-computer. Het duurt enkele minuten om het downloaden te voltooien. Dubbelklik daarna op de applicatie en installeer deze door de instructies op het scherm te volgen.

Stap 2: sluit uw Samsung-telefoon aan op de computer en start de applicatie. Om de Samsung-telefoon te laten detecteren, moet u op de knop Installeren in het midden onderaan klikken om het Samsung-telefoonstuurprogramma op uw computer te installeren.

Stap 3: Nadat de installatie van het Samsung USB-stuurprogramma is voltooid, gaat u gewoon naar het gedeelte Unlock Google Lock (FRP) in de hoofdinterface van de software.

Stap 4: Nadat u de waarschuwingstips hebt gecontroleerd, kunt u op de knop Start klikken om door te gaan.

Stap 5: Voer uw Samsung-telefoonmodel en het land correct in. Definieer daarna het downloadpad en het decompressiepad. Wanneer alles klaar is, klikt u op de knop Downloaden om het systeempakket te downloaden.

Stap 6: Wanneer het downloaden is voltooid, moet u de Samsung-telefoon in de downloadmodus zetten door de weergegeven stappen te volgen en vervolgens op de Start-knop te klikken.

Stap 7: Cocosenor Android Password Tuner begint het pakket op uw telefoon te installeren en ontgrendelt vervolgens de Google-accountvergrendeling zonder wachtwoord.

voor meer andere informatie bezoek onze website: Bellen Samsung Nederland.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden