Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Hoe u uw Google-account kunt verwijderen

Wilt u de-Google, of schakelt u gewoon over naar een nieuw account? Als u de services van Google niet meer nodig heeft, kunt u uw Google-account voorgoed verwijderen. We laten u zien hoe u dit kunt doen.


Opmerking: Houd er rekening mee dat het verwijderen van een Gmail-account en het verwijderen van een Google-account twee verschillende dingen zijn. Als u alleen van Gmail af wilt maar uw Google-account wilt behouden, hebben we een gids waarin wordt uitgelegd hoe u dat kunt doen.

 

Wat gebeurt er als u uw Google-account verwijdert


Wanneer u uw Google-account verwijdert, verliest u de toegang tot al uw inhoud die in uw account is opgeslagen. Dit omvat uw contacten, foto's, bestanden, agenda's en al het andere dat aan uw account is gekoppeld.


U kunt ook op geen enkel apparaat inloggen met uw Google-account. Alle abonnementen die u met uw Google-account heeft gekocht, gaan ook verloren. Als u een Chromebook gebruikt, moet u een ander account gebruiken om u aan te melden bij het apparaat, aangezien u uw verwijderde account er niet op kunt gebruiken.


Nadat uw Google-account is verwijderd, kunt u het mogelijk niet meer terugkrijgen. Maak dus een back-up van uw Google-inhoud voordat u doorgaat met het verwijderen van uw account.


Hoe u uw Google-account permanent kunt verwijderen


Om te beginnen met het verwijderen van uw Google-account, opent u eerst een webbrowser op uw Windows-, Mac-, Linux- of Chromebook-computer en gaat u naar de Google-accountsite. Meld u hier aan bij het Google-account dat u wilt verwijderen. Als u uw wachtwoord bent vergeten, is het niet moeilijk om uw Gmail-wachtwoord te herstellen.


Selecteer 'Gegevens en privacy' in de zijbalk aan de linkerkant van de Google-accountsite.


Blader op de pagina 'Gegevens en privacy' omlaag naar het gedeelte 'Meer opties'. Klik in dit gedeelte op 'Uw Google-account verwijderen'.


Google kan u vragen om het wachtwoord van uw account in te voeren. Klik op het veld "Voer uw wachtwoord in", typ uw wachtwoord en klik vervolgens op de knop "Volgende".


U ziet een pagina "Uw Google-account verwijderen". Deze pagina bevat de inhoud die wordt verwijderd wanneer u uw Google-account verwijdert. Bekijk deze lijst zorgvuldig.


Wanneer u de lijst heeft bekeken, scrolt u omlaag op de pagina 'Uw Google-account verwijderen'. Schakel onderaan beide vakjes in en klik op 'Account verwijderen'.


Google geeft een pagina weer waarop staat dat uw account en al zijn gegevens zijn verwijderd.


En dat is alles wat er is om een Google-account permanent te verwijderen. Erg handig als je Google niet meer in je leven wilt gebruiken.


voor meer informatie: google bellen nederland

Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden