Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Een tweede Instagram-account maken zonder vrienden op de hoogte te stellen

Een geheim Instagram-account kan een handige manier zijn om privacy te behouden en nieuwe online ervaringen te ontdekken zonder je vrienden hiervan op de hoogte te stellen. Of je nu persoonlijke en professionele connecties wilt scheiden of gewoon een privéruimte wilt hebben voor persoonlijke expressie, deze gids leidt je door de stappen om discreet een tweede Instagram-account aan te maken en te genieten van de voordelen van anonimiteit.


Een tweede Instagram-account maken zonder vrienden op de hoogte te stellen


Een tweede Instagram-account maken terwijl je het discreet houdt voor je vrienden, kan met een paar eenvoudige stappen worden bereikt. Door deze richtlijnen te volgen, kunt u een aparte online aanwezigheid opzetten zonder dat er meldingen of waarschuwingen naar uw bestaande contacten worden gestuurd.


Om verborgen te blijven op Instagram is het absoluut noodzakelijk dat je een geheim Instagram-account maakt. U kunt uw hoofdaccount aanpassen, maar er zijn kansen dat u enkele achterpoortjes laat. Deze mazen in de wet zullen het account naar u herleiden. Je kunt de onderstaande tips volgen bij het maken van een geheim Instagram-account.


1. Voeg uw telefoonnummer niet toe of koppel het niet: wanneer u begint met het aanmaken van een nieuw account, zal het platform u vragen om uw telefoonnummer toe te voegen onder persoonlijke informatie. Voeg het ten koste van alles niet toe, want dit nummer kan naar u worden teruggekoppeld. Iedereen die uw contactnummer heeft, kan gemakkelijk concluderen dat het geheime account van u is.

2. Gebruik een dummy-e-mailadres: vermijd het gebruik van uw gegevens zoals een officieel e-mailadres met een geheim account. Het is aan te raden om een dummy e-mail aan te maken en deze te koppelen aan dit geheime account.

Open je Instagram-app en log in op je geheime account. Klik vervolgens op je profielfoto en navigeer naar instellingen voor persoonlijke informatie. Voer ten slotte in het e-mailvak het dummy-account in dat u hebt gemaakt en koppel het.

3. Vermijd het koppelen van het geheime account aan een ander Accounts: Instagram staat bekend om het maken van koppelingen met je andere sociale accounts. Vermijd het toevoegen van details zoals links of namen aan uw sociale accounts wanneer u uw geheime account instelt. Facebook-koppeling is de meest gebruikelijke manier die Instagram aanbiedt om uw accounts te koppelen. Hiermee kun je je Facebook-vrienden toevoegen als Instagram-volgers. Vermijd dit aas ten koste van alles.

4. Vermijd het invoeren van persoonlijke gegevens: wanneer u een nep- of geheim account aanmaakt, mogen de gegevens die u invoert niet overeenkomen met uw echte gegevens. Leeftijd, naam en geslacht mogen op geen enkele manier lijken op uw legitieme gegevens. Vermijd bovendien het geven van links naar uw website.

5. Houd het geheime account privé: Gebruikers op Instagram hebben de mogelijkheid om hun accounts openbaar of privé te houden. Volg de onderstaande stappen om uw account privé te houden.

1. Open je Instagram-account en tik op je profielfoto.

2. Tik op de drie lijnen in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen en privacy in de lijst.

3. Scroll naar beneden en in het gedeelte Wie kan uw inhoud zien en tik op Accountprivacy.

4. Schakel ten slotte de knop Privéaccount in.

6. Cover the Tracks: het is belangrijk dat je je geheime Instagram-account verborgen houdt voor je vrienden. U kunt de onderstaande stappen volgen om de functie die soortgelijke accounts voorstelt, uit te schakelen.


1. Open Instagram vanuit een webbrowser en tik op je profielpictogram.

2. Klik op Profiel bewerken.

3. Scroll naar beneden en vink Soortgelijke accountsuggesties uit en klik op de knop Verzenden.

Op deze manier verschijnt uw geheime account niet in de zoekresultaten.

7. Schakel het delen van berichten uit: om uw geheime account privé te houden, moet u voorkomen dat u verhalen plaatst. Dit zal je niet uitschakelen om de verhalen van andere mensen te bekijken. Volg de onderstaande stappen om het delen van berichten uit te schakelen.


1. Tik op het menupictogram in de rechterbovenhoek van uw profiel.

2. Tik op Instellingen en privacy.

3. Tik op Gidsen en delen en schakel vervolgens Verhalen delen in berichten toestaan uit.


Zullen mijn vrienden mijn tweede Instagram-account zien?


Afhankelijk van de privacy-instellingen van je account, kunnen je vrienden het niet zien als je besluit je tweede Instagram-account privé te houden.


Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je eenvoudig een geheim Instagram-account maken zonder je vrienden op de hoogte te stellen. Vergeet niet om uw privacy te behouden door een ander e-mailadres te gebruiken, een unieke gebruikersnaam te selecteren en uw privacy-instellingen indien nodig aan te passen. Stel je vragen in de commentaarsectie of Instagram Bellen Nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe Outlook losgekoppeld van serverfout te repareren: Top 11-methoden