Hoe zoekgeschiedenis op Instagram te verwijderen

Als je niet wilt dat je vrienden of familieleden per ongeluk je Instagram-zoekgeschiedenis zien, kun je deze het beste verwijderen.  Misschien schaam je je voor het opzoeken van bepaalde IG-profielen.  Of misschien geeft u gewoon te veel om uw privacy om iemand uw zoekgeschiedenis te laten zien.  Stappen om de zoekgeschiedenis van Instagram te verwijderen Op Android en iPhone Tik op de drie lijnen in de rechterhoek om het menu te openen. Navigeer vervolgens naar  Instellingen  . Selecteer  Beveiliging  . Tik vervolgens op  Zoekgeschiedenis  (de laatste optie in de lijst). Tik  op Alles wissen  om al uw IG-zoekgeschiedenis permanent te verwijderen. Op een computer Klik op je profielfoto en ga naar  Instellingen  . Klik daarna op  Privacy en beveiliging  . Ga naar  Accountgegevens bekijken  . Zoek de optie  Zoekgeschiedenis  en selecteer  Alles weergeven  . Druk  op Zoekgeschiedenis wissen  en bevestig uw keuze. Houd er rekening mee dat als u eenmaal de optie Alles wissen selecteert, er

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Als je een plotselinge drastische verandering in het aantal volgers hebt opgemerkt, is dit een zorgwekkend beveiligingsprobleem. Vooral als je de mensen die je volgen niet kent, kunnen je gegevens kwetsbaar zijn voor hackers en stalkers. Volg ons om te weten wie u volgt op Facebook, hoe u ze kunt verwijderen, hoe u volgers kunt beheren en meer.


Bekijk wie jou volgt op Facebook


Je kunt eenvoudig zien wie jou volgt en hoeveel volgers je hebt op de Facebook-app of de webversie.

Op mobiel

1. Open je Facebook-profielpagina.

2. Tik onder uw basisinformatie op het gedeelte Zie uw Info-info.

3. Hier kunt u aanvullende informatie bekijken, zoals groepen, gelikete pagina's en meer. Onderaan vind je het gedeelte Volgers.

4. Tik aan de zijkant op de optie Alles weergeven om de volledige lijst met je volgers te bekijken. In de rechterbovenhoek ziet u het aantal mensen dat u volgt op deze lijst.


Op pc

1. Open je Facebook-profielpagina.

2. Onder je profielfoto en basisinformatie zie je secties zoals Films, Muziek, Berichten, Vrienden en dergelijke. Klik op Vrienden.

3. U kunt meer secties zien, zoals Recent toegevoegd, Hogeschool, Middelbare school en Meer. Klik op Volgers.


Hier ziet u de volledige lijst met uw volgers. Als je op Volgen klikt, kun je alle mensen zien die je volgt op Facebook.

Controleer volgers op uw bedrijfspagina

Naast de likes op Facebook-pagina's, kun je ook de volgers op je bedrijfspagina bekijken. Dit is anders dan de mensen die je pagina leuk vinden. Mensen kunnen je Facebook-pagina leuk vinden en niet volgen, of andersom. Zo kunt u de volgerslijst van uw Facebook-bedrijfspagina bekijken.

1. Open Facebook en ga naar Pagina's.

2. Open de Facebook-pagina die je hebt gemaakt.

3. Scrol om het gedeelte te vinden waar u de statistieken, vind-ik-leuks en berichtbereik kunt zien. Onder het aantal likes kun je het aantal volgers bekijken.

4. Om de mensen in je volgerslijst te bekijken, open je je pagina en ga je naar Instellingen in de rechterbovenhoek.

5. Selecteer in het menu in het linkerdeelvenster Personen en andere pagina's. Hier kunt u de gegevens bekijken van de mensen die uw pagina leuk vonden en ook van de mensen die uw pagina volgen.

Waarom kan ik geen volgers op mijn profiel zien?

Als je geen gegevens op je volgerslijst kunt zien, komt dat waarschijnlijk omdat er geen volgers zijn. Als je account nieuw is, zijn er mogelijk geen volgers om weer te geven. Bovendien zie je mogelijk geen volgers als je het ontvangen van volgers hebt uitgeschakeld in je instellingen.

Een andere factor waarmee u rekening moet houden, is dat er mogelijk veel verborgen volgers zijn. Hoewel zo'n officiële term nog niet bestaat, volgen mensen je automatisch als ze je een vriendschapsverzoek sturen. Zelfs als u het verzoek verwijdert, zal dit hen er niet van weerhouden u te volgen. Als je je vriendschapsverzoeken hebt genegeerd, weet je misschien niet wie je daadwerkelijk volgt.

Kan ik ongewenste volgers verwijderen?

Helaas is er geen optie om volgers of alleen specifieke mensen uit de volgerslijst te verwijderen/verwijderen. Maar je kunt volgers die je niet wilt individueel blokkeren. Als u iemand blokkeert, voorkomt u dat ze u kunnen volgen, u berichten kunnen sturen of zelfs uw profiel kunnen bekijken. Als je alleen iemand uit je lijst met volgers wilt verwijderen, maar niet wilt blokkeren, kun je ze blokkeren en vervolgens de blokkering opheffen.

Om een volger te blokkeren, gaat u naar de lijst met volgers en opent u een profiel naar keuze. Klik op het pictogram Meer en selecteer vervolgens Blokkeren. Tik nu nogmaals op Blokkeren om te bevestigen.

Bovendien kunt u een privacyinstelling wijzigen waardoor alleen mensen met wie u bevriend bent, u kunnen volgen. Op deze manier kun je alleen volgers hebben die je kunt herkennen. U kunt de onderstaande stappen volgen om dit te doen:

1. Open Facebook en tik op de drie lijnen in de rechterbenedenhoek om het menu te openen. Als u een pc gebruikt, klikt u op de naar beneden wijzende pijl in de rechterbovenhoek.

2. Ga naar Instellingen en Privacy > Instellingen.

3. Selecteer in het linkerdeelvenster Openbare berichten. U kunt nu de optie Wie kan mij volgen bekijken. Het is mogelijk ingesteld op Openbaar, daarom krijg je onbekende volgers.

4. Tik erop en selecteer Vrienden. Als u deze actie uitvoert, kunnen alleen de mensen op uw vriendenlijst u volgen.


voor meer informatie bezoek onze website: Facebook Bellen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Πώς μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο στο Google;

Hoe een Facebook-profiel op pc of mobiel te vergrendelen